werkmethodes bij vitality-works


Met behulp van onze coaching en training creëer je veerkracht op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Als deze drie niveaus in balans zijn ben jij de krachtigstevitaalste en leukste versie van jezelf. Dit doe je door je brein te trainen met power skills die leiden tot nieuwe ervaringen en resultaten die je vooraf niet had verwacht.

Power skills zijn mentale en emotionele vaardigheden op het vlak van vitale communicatie, sociale en emotionele intelligentie, persoonlijk leiderschap en je persoonlijke houding. Bij Vitality-works liggen power skills ook op fysiek vlak; je leert hoe je jouw fysieke energie kunt verhogen waardoor je meer positiviteit, kracht en zelfvertrouwen ervaart; je energie bewust beïnvloeden. Hierdoor voel je je vitaler: je hebt meer energie, meer lef en meer veerkracht! 


In ons aanbod onderscheiden we drie werkmethodes:

1

Kennismaken; Gratis

Ontdek wie wij zijn en waar wij voor staan. Via onze blogs vind je relevante informatie  die speciaal voor jou geschreven is. Diverse gratis weggevers en E-books die je kennis niveau verhogen kun je downloaden via de website. Daarnaast ben je altijd welkom om een gratis 30 minuten gesprek in te plannen in de agenda van Vera,  zij adviseert je dan graag over de stappen die je kunt nemen in jouw ontwikkeling.

2

Samen leren

Samen leren in een kleine groep werkt motiverend, inspirerend en ondersteunend omdat het veel herkenning geeft.

 Er zijn live workshops, oplaadavonden voor vrouwen en power skills trainingen. Deze verdiepingstrajecten zijn gericht op gedragsveranderingen waarbij je aan de slag gaat om je brein en dus nieuw gedrag te trainen. Voor verdieping wordt gebruik gemaakt van diverse leermiddelen zoals video's en E-books.

3

Individueel leren

De individuele coachtrajecten zijn voor mensen die snel willen gaan en intensief begeleid willen worden. In deze individuele coachtrajecten krijg je alle individuele aandacht van de coach en kun je grote stappen zetten doordat je alle focus op jou richt. Deze verdiepingstrajecten zijn gericht op jouw veranderingen in mindset en gedrag. Je transformatie periode wordt ondersteund met diverse leermiddelen zoals een test, video's en E-books.

'Challenge yourself, 

it is they only path which leads to growth'

Morgan Freeman


Informatiebronnen van de programma's

De programma’s van Vitality-works zijn samengevoegd in de Vitality academy. Alle programma's zijn een combinatie van kennis, inzichten, bewustwording en ervaringsgericht werken gebaseerd op diverse theorieën en daardoor dus uniek. De power skills die je ontwikkeld zijn gebaseerd op theorieën vanuit de neurowetenschappen (o.a. constructietheorie), psychologie (o.a. emotionele intelligentie), leefstijlgeneeskunde, kwantumfysica, orthomoleculaire geneeskunde en voedingswetenschappen. Hierdoor zijn ze bewezen effectief.

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .