Werken met ons


Welke stappen heb jij nodig om de beste versie van jezelf te worden?

Onze basisenergie is onze fysieke energie. Als je vaak moe of onrustig bent in je lijf of hoofd, dan is het zaak om hier eerst mee aan de slag te gaan. Lichamelijke klachten of ziekten zijn een signaal dat de fysieke energie uit balans is geraakt. De trainingen op het vlak van fysiek sterk zijn gericht op het herstellen van je fysieke energie.


Disbalans, lichamelijke klachten, ziekten, ons niet fit of gelukkig voelen heeft veelal een belangrijke oorzaak vanuit negatieve ervaringen (stress, emoties) in het heden of uit het verleden. Door hiervan bewust te worden kun je vanuit acceptatie aan de slag om je overtuigingen en gedrag te veranderen doordat je anders leert kijken en doen. Hierdoor creëer je andere resultaten in je leven en kun je je toekomst anders vormgeven. Hiermee  kun je verder bouwen aanhet versterken van jouw emotionele en mentale energie. 


In onze Vitality academy vind je diverse leeractiviteiten en ontwikkeltrajecten in de drie categorieën van em-bodi-ment  Je vind hier het juiste traject dat bij jouw past. 

Ik nodig je uit om bij vragen of twijfels rondom het juiste traject, een gratis advies gesprek in te plannen. We kijken dan samen naar je ontwikkelvraag en zorgen ervoor dat je een gerichtere keuze kunt maken. Coachtrajecten kunnen op maat samengesteld worden, niet iedere vraag past in een vastgesteld traject. Er is dus ook altijd de mogelijkheid om een individueel coachtraject te starten.

Binnen onze organisatie werk ik samen met een team van coaches  en trainers.  Allen hebben zij hun eigen specialisatie. Zo is er bijvoorbeeld voor topsportcoaching een coach die zelf een topsporter is geweest en zich nu richt op coaching van deze doelgroep.

'Challenge yourself, 

it is they only path which leads to growth'

Morgan Freeman

Drie werkmethodes

1

Gratis

Het webinar Fysiek sterk en het webinar Mentaal sterk zijn mooie manieren om kennis te maken met onze werkwijze en nieuwe informatie op te doen. Daarnaast kun je in onze blogs relevante informatie vinden die speciaal voor jou geschreven zijn. Diverse gratis weggevers en E-books die je kennis niveau verhogen kun je downloaden via de website. Daarnaast ben je altijd welkom om een gratis 30 minuten gesprek in te plannen in mijn agenda, ik adviseer je graag over de stappen die je kunt nemen in jouw ontwikkeling.

2

Samen leren

Samen leren in een kleine groep werkt motiverend, inspirerend en ondersteunend omdat het  veel herkenning geeft.

 Er zijn live workshops, trainingen en online trainingsgroepen om samen te werken aan fysieke, emotionele en mentale balans. Deze verdiepingstrajecten zijn gericht op gedragsveranderingen waarbij je aan de slag gaat om je brein en dus nieuw gedrag te trainen. Voor verdieping wordt gebruik gemaakt van diverse leermiddelen zoals video's en E-books.

3

VIP Coachtrajecten

De individuele trajecten zijn voor mensen die snel willen gaan en intenser begeleid willen worden. In deze een op een trajecten krijg je alle individuele aandacht van de coach en kun je grote stappen zetten doordat alle focus op jou gericht is tijdens de contacttijd. Deze verdiepingstrajecten zijn gericht op jouw veranderingen in mindset en gedrag. Je transformatie-periode wordt ondersteund met diverse leermiddelen zoals een test, video's en E-books.

VIP Coachtrajecten


Ken jezelf!

Dit traject van 12 weken is gericht op groei in de relatie met jezelf, leren hoe jij jezelf gelukkiger kan gaan voelen door beter voor jezelf te zorgen en je grenzen aan te geven. Het traject start met een gelukstest, de CHAP. Deze test geeft inzicht in wat jouw geluksbronnen en groeigebieden. Vervolgens gaan je intensief aan de slag waarbij je focust op het veranderen van je gedachten, je emoties en richt je je op positief en neutraal gedrag. Je kijkt hoe jij contact maakt, wat het effect hiervan is op de ander en hoe je hierin het verschil kunt maken. Je leert jezelf veranderen door aan de slag te gaan met jouw belemmerende overtuigingen over jezelf en je oordelen over anderen. Daarnaast besteed je aandacht aan zorg voor jezelf, ontspannen en opladen. Aan het einde van het traject heb je duidelijk hoe jij jouw doelen en afspraken na kunt komen en heb je een grote stap gezet in het positief omgaan met jezelf en anderen.Totaal zijn er 6 coachgesprekken van 60 min, inclusief de intake waar het traject mee start.


Fysiek in balans 

Dit traject is gericht op het verhogen van je fysieke energie door te werken aan een fit en gezond lichaam. Ook indien je gezondheidsklachten hebt of chronische ziekten kun je werken aan het verminderen van je klachten. Een gezond lijf betekent een passend lichaamsgewicht, ook hiervoor kun je met dit traject aan de slag. We starten met een analyse aan de hand van een vitaliteitstest en indien gewenst de Healy. In het intakegesprek van bespreken we de resultaten van de test en kijken we naar je gewenste doelen. Tijdens dit traject volgen nog 2 individuele coachmomenten van 30 minuten op je doelen. Daarnaast volg je een training van 8 weken waarin je wekelijks je kennis op dit vlak flink uitbreidt met een video en informatie-materiaal en een individuele opdracht. Iedere week staat er een thema centraal op het brede vlak van leefstijl. Denk hierbij aan voeding, bewegen, slapen, ontspannen, toxiciteit en ademhaling.


versterk je Mentale kracht

Dit coachprogramma leert je om een positieve, optimistische mindset aan te leren door effectief te gaan werken met je eigen mentale capaciteit en zo een sterke relatie op te bouwen met jezelf en anderen. Doelen duidelijk hebben versterkt je mentale en spirituele energie. Door te focussen op wat jij echt wilt bereiken ga je optimaal presteren, durf je eerlijk te zijn en toon je lef door uit de comfortzone te stappen. Stress opzoeken is nodig voor groei. In je leven heb je invloed op drie dingen: je perspectief, de beslissing die je neemt en de actie (je gedrag) die je uiteindelijk inzet. In de training leer je hoe je op deze drie gebieden bewuster keuzes kunt maken die passen bij jouw waarden en doelen.

Je start met een DISC test waardoor je direct inzicht krijgt in jouw persoonlijkheidsstijl en wijze van communiceren. Je ziet in het rapport direct waar je kwaliteiten en valkuilen liggen. In de intake diepen we je rapport verder uit en koppelen we deze aan je coachvraag. Tijdens de 10 weken training word je intensief begeleid door een personal coach met totaal 5 coachgesprekken van 60 min. Daarnaast krijg je wekelijks een nieuwe module met kennis en uitdagende opdrachten om je brein te trainen op de volgende onderwerpen: persoonlijkheidstypen, belemmerende overtuigingen omzetten, uit de comfortzone, timemanagement, focus en het relatiemodel.

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .