Videoreeks

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam non velit nisi. Aenean at dolor urna. Cras consectetur eros a enim rhoncus condimentum. Nullam porttitor ullamcorper enim, non dapibus sapien. Maecenas finibus suscipit pellentesque

6 Lessons

Intermediate

vooruitgang

niet started

Fysieke kracht versterken

Fit en vrij voelen in je lichaam is belangrijk voor een vitaal leven. Een energiek lichaam kun je creëren door je fysieke energiebronnen bewust aan te boren op een effectieve wijze. Dat is wat je leert in deze training. Een energiek lichaam is van nature al positief ingesteld. Het programma verdiept je fysieke resultaat en vergroot je kennis als het gaat om het bewust verhogen van jouw fysieke energie in je lichaam. Je wordt fitter, alerter, energieker en positiever. Je creëert een basis voor jouw gezonde toekomst. Fysieke energie is de brandstof van het leven.

9 Lessons

vooruitgang

niet started

De kracht van EQ

Je leert jezelf kennen van binnenuit. In 10 weken vergroot je het vermogen om effectief om te springen met emoties en je belemmerende overtuigingen om te zetten naar effectieve overtuigingen. Hierdoor ontwikkel je meer positieve energie en kracht in je leven. Je emotionele intelligentie vergroot door groei in zelfreflectie, bewustwording, zelfvertrouwen, zelfbeheersing, empathie en assertiviteit.

11 Lessons

vooruitgang

niet started

Versterk je mentale kracht

Het meeste van wat we doen, doen we automatisch en onbewust, het brein staat graag op de automatische pilot (95%). Mentale energie helpt ons om veranderingen in te voeren en vol te houden. Daardoor kunnen we persoonlijk groeien en trainen we bewust ons brein.

Door bewust keuzes te maken vanuit je doelen en je automatische gedrag bewust te veranderen creëer je een positieve en optimistische mindset. Je leert om te werken aan je eigen mentale capaciteit. Hierdoor kun je het leven goed organiseren en leer je om gefocust werkzaamheden uit te voeren. Door bewust inspanning en herstel af te wisselen met focusmomenten en herstelmomenten, maak je bewust keuzes op mentaal vlak en train je jouw mentale spier.

9 Lessons

vooruitgang

niet started
Powered by Thrive Apprentice
Pen
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .