"Be the best version of yourself!"

Maak met dit webinar een start om de beste versie te worden die je wilt zijn! Jouw mentale veerkracht ondersteunt je om steeds te schakelen in het leven en richting te geven aan jouw visie en doelen, aan dat wat jij belangrijk vindt. Het bepaalt het wel of niet behalen van de door jouw gewenste resultaten in het leven.

In dit webinar maak je kennis met de drie gouden tips om je mentale veerkracht te versterken die je direct kunt gaan inzetten. Iedere tip wordt afgesloten met een vraag voor jezelf; wat neem jij mee en wat wil je vanaf nu anders doen. Hierdoor heb je na de workshop concreet een aantal acties voor jezelf zodat je echt stappen kunt gaan zetten naar meer energie, betere resultaten en meer rust en vreugde in je leven.

waar loop je tegenaan?

hoe maak ik de juiste keuzes voor mezelf?Je wilt graag echt weten wat mentale veerkracht is en hoe je dit versterkt

Je wilt gemotiveerd worden met nieuwe kennis over beter voor je brein zorgen


Je wilt graag weten hoe je jezelf mentaal kunt herstellen gedurende de dag


Je wilt je fitter gaan voelen en je zoekt naar de sleutel voor meer energie

Je wilt meer rust in je hoofd en meer ontspannen leven

Je wilt leren hoe je focus in kunt zetten waardoor je effectiever wordt in je energie en tijdsbesteding

voor wie is dit webinar


Dit interactieve webinar wordt gegeven voor iedereen die zich oriënteert op doelen voor een blijer, gelukkiger en vitaler leven. Mentale veerkracht begint bij het aanleren van de drie gouden tips: een positieve mindset, het zorgdragen voor herstelmomenten en werken met focustechnieken. Je krijgt inzicht in het belang van het trainen van je gedachten naar meer neutraliteit en positiviteit en tips hoe je dit kunt doen. Hiermee kun je een start maken door anders te communiceren met anderen.


Je gaat inzien dat je eenvoudig voor hersteltijd kunt zorgen gedurende de dag en veel meer energie overhoudt als je een paar gewoonten gaat trainen in je dagelijks leven en meer focus toepast. Daar word je blijer, gelukkiger en gezonder van!


Bewust regelmatig herstelmomenten inbouwen geeft je meer vreugde, meer rust en ruimte voor meer balans. In dit webinar leer je de eerste stappen over hoe je dit concreet kunt doen.


Mentale en fysiek energie beïnvloeden elkaar sterk. Het ontwikkelen van mentale veerkracht is een krachtig middel voor een juiste basis om de door jouw gewenste resultaten in je leven te behalen, op alle vlakken. In dit webinar gaan we dieper in op het mentaal herstellen van je lichaam en je brein door meer kennis en meer inzicht in het creëren van mentale veerkracht!


Wil je nu gelijk al meer weten over hoe je jouw mentale veerkracht kan versterken? Klik dan op deze link om ons blog hierover te lezen of klik hier om het blog over doelen stellen te lezen.

wat bereik je met het webinar ?


Het webinar inspireert je om voor jezelf een aantal gewoonten te veranderen waardoor je jouw mentale energie kunt gaan versterken. Tijdens de workshop formuleer je concreet een aantal acties voor jezelf en ben je gemotiveerd om beter voor je kostbaarste bezit te zorgen!

Positieve en neutrale gedachten

Jij weet hoe je meer positieve en neutrale gedachten kunt creëren in je brein

Effecten leefstijl

Jij hebt inzicht in de effecten van een gezond brein op korte en langere termijn

Stressregulering

Je weet hoe je stressregulering actief kunt op pakken met juiste ademhaling

Focus

Je weet hoe je focus kunt toepassen om regelmatig te herstellen

Neutrale communicatie

Je raakt gemotiveerd om bewuster stil te staan bij jouw communicatie en deze neutraler te maken

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .